Commentaren: 6
 • #6

  Jacqueline (woensdag, 02 augustus 2017 13:54)

  Onze 6 maanden oude zoon op de foto laten zetten. Cato was gelijk favoriet bij onze zoon. Super gave en professionele foto's als eindresultaat. Dank!

 • #5

  Marjolein & Henry (zaterdag, 08 juli 2017 13:17)

  Het is alweer een tijdje geleden, dat Cato bij ons kwam voor een new born shoot. Het was de eerste keer voor haar dat ze een new born shoot deed, maar oh wat een goed resultaat en ook de samenwerking met de grote zus ging fijn. Hebben zelfs een foto voor het geboortekaartje gebruikt.
  Ze had haar nieuwe fotostudio meegenomen met een aantal attributen waarmee we de foto’s op konden leuken. Zelf hadden we ook nog een schapenvachtje waar we onze kleine op wilden hebben. Zo waren en in een ruim uur een heleboel verschillende foto’s gemaakt waarbij de een nog leuker was dan de ander.
  Achteraf nog een foto laten nabewerken, dat was ook geen probleem en erg snel gedaan.

 • #4

  Samantha (vrijdag, 07 juli 2017 13:36)

  Super fotografe, met veel geduld!!
  Wij hebben een new born shoot mogen doen, en wij zijn super tevreden met het resultaat, maar ook met de omgang van
  Cato met de Baby, maar ook met grote Zus! Erg leuk om te zien!!
  En natuurlijk erg tevreden met alle mooie foto's van onze meisjes en zelfs een familiepotret, Super leuk, en bedankt Cato!!

 • #3

  Lucia (dinsdag, 30 mei 2017 19:42)

  Wij hebben met cato een newborn shoot mogen doen! Wat nam je lekker de tijd. Ook met onze oudste zoon! Hij voelde zich gelijk op zn gemak bij jou!
  En wat een prachtige foto's zijn het geworden! We zijn er enorm blij mee!

 • #2

  Joppe (donderdag, 11 mei 2017 21:51)

  Cato heeft zéér professionele foto's gemaakt voor mijn bedrijfswebsite! De foto's zijn direct in gebruik genomen voor de homepagina en mijn visitekaartjes!

 • #1

  Samantha (donderdag, 11 mei 2017 21:14)

  We hebben een new born shoot en shoot van ons kindjes samen& t gezin ♡ wauw wat een mooie foto's zijn t geworden we zijn der heel blij mee dankje lieve Cato