Het gezicht achter Spatzuiver Fotografie

Leuk dat je een kijkje op mijn site neemt!

 

Mijn naam is Cato Slotboom. Ik ben 22 jaar oud & geboren en getogen in het mooie Leeuwarden. Sinds een aantal jaar ben ik samen met mijn vriend woonachtig in Hilversum, middenin het mooie Gooi.

 

Ik studeer momenteel nog en zit in mijn laatste jaar pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast ben ik parttime zzp'er bij Tadaah, een platform voor pedagogisch medewerkers en vul ik mijn dagen met oppassen bij de liefste kindjes.

 

Naast deze werkzaamheden fotografeer ik al een flink aantal jaar. Ik ben opgegroeid in een familie met passie voor (pers)fotografie en heb de kneepjes van het vak geleerd van mijn vader en opa. De passie die ik voor kinderen heb combineer ik met mijn fotografie. Ik specialiseer mij in newbornfotografie. Ook maak ik familieportretten en bedrijfsreportages. Ik probeer op een zo natuurlijk mogelijke manier te fotograferen en hou mijn bewerkingen naturel.

 

Omdat ik momenteel nog studeer zullen de shoots hoofdzakelijk in de weekenden plaatsvinden. Kunnen jullie echt niet in het weekend, dan is een doordeweekse dag natuurlijk ook altijd bespreekbaar.

 

Andere reportages zijn op aanvraag mogelijk.

Stuur mij een bericht voor de mogelijkheden.