Fotosessies

Ik bied verschillende soorten fotosessies aan. Van newborn tot kinderfotografie maar ook bedrijfsfoto's, nieuwe LinkedIn profielfoto's en familieportretten.

Newborn


De eerste dagen na de geboorte van een nieuw kindje zijn momenten die je voor altijd vast zou willen houden. Hoe kan dat nu beter dan een newbornshoot een aantal dagen na de geboorte?

Kinderen


Kinderen groeien als kool, voor je het weet zijn ze het huis uit. Hoe leuk is het om de groei van je kindje bij te houden door het doen van een fotoshoot zo nu en dan?

Familie


Er zijn heel veel redenen om een familieportret te laten maken; oma die binnenkort jarig is, je moeder die al zo lang op een foto van jullie zit te wachten.. Kortom, tijd voor een shoot! Het is een herinnering die blijft.

LinkedIn


Af en toe is je profielfoto aan een nieuwe toe. Een goede profielfoto is namelijk de eerste indruk voor het leggen van een nieuw contact. Ik maak ze voor je!

Bedrijf


Bij het opstarten van een bedrijf is het heel belangrijk dat het bedrijf met al zijn charmes goed in beeld wordt gebracht door middel van sfeerbeelden.