Familiefotografie

Er zijn talloze redenen om een familieportret te laten maken, zo niet; dan is het altijd leuk om een familiefoto te hebben. Het blijft een waardevol aandenken.

 

Bij het maken van een familieportret zullen we op een, door jullie uitgezochte, locatie fotograferen. Dit kan bijvoorbeeld op een beschut plekje in het bos of op de in bloei staande heide. Hebben jullie andere ideeën? Alles is bespreekbaar.

 

Tijdens het fotograferen op locatie hou ik ervan om spontane foto's te maken. Jullie doen lekker je ding en ik stuur af en toe iets bij. Zo krijgen de foto's een minder geposeerde uitstraling en ziet het er allemaal net even iets relaxter uit.

 

De fotoreportage duurt ongeveer een uurtje en na 2 tot 3 weken zullen jullie van mij de foto's toegestuurd krijgen in een online privé galerij. Het hangt van het gekozen pakket af hoeveel foto's jullie ontvangen.

 

Hebben jullie de foto's eerder nodig voor bijvoorbeeld een cadeau? Dan kan ik een aantal dagen na de shoot een preview verzorgen en jullie een aantal foto's toesturen.