About

Laat ik me even voorstellen!

 

Mijn naam is Cato Slotboom, geboren op 20-04-1998 in Leeuwarden, opgegroeid in Leeuwarden en sinds begin 2017 woonachtig in Hilversum samen met mijn vriend.

 

Werk parttime bij Bagels & Beans in Amsterdam en studeer Pedagogiek aan de HvA.

 

Vanaf kleins af aan ben ik al geïnteresseerd in fotografie, al snel kocht ik mijn compact camera en die ging overal mee naar toe! Sinds een aantal jaar ben ik hier wat actiever in geworden en geeft het me heel veel voldoening als ik op mijn computer zie wat voor mooie plaatjes het nu weer zijn geworden. Nog beter als de ouders ook tevreden zijn!

 

Al een aantal jaar pas ik met veel plezier en liefde op kinderen, wat er toe heeft geleid dat ik dit heb gecombineerd met mijn passie voor fotografie. Hierdoor ben ik mij nu aan het specialiseren in Newborn en Kinderfotografie. Ook maak ik familieportretten en bedrijfsreportages! Andere reportages zijn mogelijk op aanvraag.

 

In mijn foto's probeer ik het kindje op een mooie natuurlijke manier te fotograferen. Hiervoor kunnen ook attributen zoals lieve mutsjes, dekentjes en mooie manden & schalen voor gebruikt worden.

 

Het liefst fotografeer ik bij mij thuis in Hilversum maar ik kan ook bij u thuis komen of we spreken af op een locatie!Opleiding: Pedagogiek

Woonplaats: Hilversum

 

Basis fotografie, ShawAcademy

 

Babyfotografie, CheezzBaby

Oppaservaring: 7 jaar

Ik houd van: Lekker eten, reizen, een middagje bij de paarden, mooie wandelingen maken en natuurlijk fotograferen!